Assortiment

Verse vis

– Schol heel
– Scholfilet
– Sliptong
– Zeetong
– Zalmfilet 
– Tonijn sashimi kwaliteit 

—-

– Kabeljauwhaas 
– Kabeljauwfilet 
– Zeebaars 
– Dorade 
– Zeewolf(filet)
– Zeeduivel(filet)

Schaal- en schelpdieren

– Hollandse garnalen
– Rivierkreeftjes
– Gamba’s
– Mosselen
– Inktvis/calamares

—-

– Oesters
– Kreeft
– Coquilles
– Vongole

Gerookte vis

– Makreel heel
– Makreelfilet
– Spekbokking
– Schillerlocken
– Zalmbuik (zelfgerookt)

—-

– Zalmfilet (zelfgerookt)
– Zalmmootjes (zelfgerookt)
– Zalmsnippers (zelfgerookt)
– Paling heel
– Palingfilet

Gebakken vis

– Kibbeling
– Lekkerbek
– Schol heel of filet
– Sliptong

—-

– Visfriet
– Calamares
– Mosselen
– Gamba’s

Huisgemaakte maaltijden

– Zalmslaatjes  
– Zalmrolletjes
– Tonijnloempia
– Wraps
– Quiche
– Zalmsashimi

—-

– Gemarineerde kabeljauwfilet
– Gemarineerde zalmfilet
– Viskoekjes
– Soepen
– Paella
– Diverse vismaaltijden
– Amuses

Huisgemaakte salades

– Gerookte zalmsalade
– Palingsalade
– Makreelsalade  
– Makreel Americansalade
– Tonijnsalade 

—-

– Rivierkreeftsalade  
– Hollandse garnalensalade 
– Krab kerrie salade 
– Koning krabsalade